Kontakta oss för gratis offertTrädgårdsarbeten

Jag planerar din trädgård, du väljer växterna.
https://xab.nu/wp-content/uploads/2019/08/home_04_inner_01.jpg

Hjälp med trädgårdsskötsel

Trädgården är det naturliga rum som du kan förändra i olika form och färg för att få ett trivsamt hem. En trivsam trädgård skänker glädje, ro och inspiration. Att få traska ut på ett varm trädäck i sommarsolen, strosa runt barfota på en välsådd gräsmatta eller rå om buskar och träd är drömmen för många. Vi gör din trädgård till en miljö du vill vistas och vara i, året om. En lättskött trädgård eller en mer krävande sådan för att intresset finns där – det finns inget vi inte kan lösa till dig i trädgården.

Vi har lång erfarenhet från olika typer av trädgårdsarbeten med goda referenser.

Trädgårdskonsultation, trädgårdsdesign och rådgivning

En trädgård kan se ut precis som du önskar, det är bara fantasin som sätter begränsningar. Vi har genom åren byggt fantastiska trädgårdar till flera privatpersoner där resultatet har blivit precis så som dem eftersträvat och önskat. Vi har en stor kompetens och god erfarenhet av trädgårdskonsultation och rådgivning av trädgårdar. Det finns inte en trädgård som är den andra lik även om grundförutsättningarna kan i trädgården kan tyckas vara likartade. Efter att vi fått se din trädgård och fört en dialog med dig kommer vi med konkreta förslag på åtgärder och förändringar som kommer ge dig den trädgård du eftersträvar.

I vår trädgårdskonsultation och rådgivning kan vi presentera olika lösningar och kostnadsförslag utefter den budget ni satt. Det kan vara allt ifrån att rådge kring huruvida ni ska sköta trädgården och även ombesörja skötseln av er trädgård på ett professionellt sätt på löpande basis. Det kan vidare vara ett förslag på omplantering eller återplantering, olika typer av planteringar, stensättningar, markarbeten och förändringar av trädgårdens utseende. 

Det finns helt enkelt inget vi inte kan åta oss och leverera till er. Hos oss är ni alltid i trygga händer med tydliga specifikationer på vad som ska utföras, när det utförs och vilken kostnadsbild allt innebär. Vi för alltid en rak och tydlig dialog med dig kring arbetet.

Hjälp med plantering

När det kommer till plantering av blommor, buskar, träd och annan växtlighet finns vi här för att hjälpa dig. Vi kommer med råd kring planteringen, hur växtligheten ska skötas och önskar ni löpande skötsel har vi samarbetspartners i ert närområde som kan utföra det.

Att plantera i större eller mindre omfattning är inga problem, du får en offert av oss på vad jobbet innebär och vad kostnaden för planteringen blir.
Under alla våra år i trädgårdsbranschen har vi anlagt många planteringar som lever och frodas än idag. Att plantera kan låta som en enkel uppgift, men vid större områden eller specifika blommor, buskar och träd rekommenderar vi varmt att ni anlitar oss för att få ett långsiktigt, levande resultat i planteringen.

Hjälp med din trädgård

Fallna löv, vildvuxen tomt, missgynnad gräsmatta, förvuxna träd, tråkiga rabatter, träd som behöver fällas eller stengångar som behöver rensas och fräschas upp finns tidvis i de flesta trädgårdar. Och listan av åtgärder som kan behövas i en trädgård kan göras lång.

Då vi har ett stort nätverk av duktiga och pålitliga samarbetspartners finns där inga trädgårdsbestyr som vi inte kan åta oss. Vi och våra samarbetspartner kan vara behjälpliga vid exempelvis:

– Gräsklippning
– Häckklippning
– Trädfällning
– Beskärning
– Bortforsling
– Ogräsrensning
– Trädgårdsskötsel
– Trädgårdsdesign

Vi ser fram emot att höra av dig och se hur vi kan hjälpa dig i din trädgård.
Hör av dig till oss idag via mail, telefon eller vårt formulär.

Välkommen!