Kontakta oss för gratis offertPool - Glasfiberpool

Glasfiberpool ett billigare alternativ

Köp av Glasfiberpool

Vi har genom åren jobbat med flera olika typer av materialval när vi byggt pooler. Det har genom åren även skett en markant utveckling av dessa olika materialval vilket har gjort att standarden generellt sett blivit bättre. Men med åren kommer också erfarenhet och vi vet vad som fungerar absolut bäst av flertalet olika anledningar. Och svaret på vad som är bäst är: Glasfiberpool!
Vi har de senaste åren enbart byggt pooler av glasfiber och resultatet är bestående och kvalitativa pooler. Glasfiber är oslagbart i hållbarhet och livslängd.

I vårt sortiment av glasfiberpooler finns det mer eller mindre alla typer av utförande och modeller. Det finns fyrkantiga eller ovala, det finns de med smalare topp och bredare bas, flertalet olika djup som kan gå i olika nivåer, olika typer av trappor och stegar. I vårt sortiment kan vi lova att du kommer hitta något som passar din smak. Alla våra glasfiberpooler håller högsta kvalité med garantier i köpet.

Har du inte redan en tydlig bild av hur din pool med omgivning skall se ut hjälper vi dig i beslutsprocessen. Vi kommer med råd och tips utifrån de ändamål du har för poolen. Vi ritar då även upp hur miljön runt omkring skall se ut och ser till att färdigställa det. 

Vi kan alltså leverera hela bygget av din pool vilket våra kunder uppskattar då de använder en och samma leverantör av hela arbetet. Vi gör allt schakt -och markarbete, sätter poolen och installerar allt från renveringsverk till solpaneler för värmehållning, sätter pooltak om så önskas och förbereder marken runt om i de materialval ni önskar. För att läsa mer om miljön runt om poolen se längre ner under “Planering av pool” och “Bygga ett poolhus”.

När du köper en pool av oss rekommenderar vi dig alltid att investera i en städrobot som rengör och underhåller poolen. En städrobot för poolen kallar vi för “poolägarens bäste vän” då resultatet är oslagbart och har flertalet fördelar. En städrobot släpps ner i vattnet för att rengöra botten löpande. Med sin rengöringsfunktion hjälper den reningsfiltret att hålla längre och fungera bättre.

En vanlig fråga som vi får är hur man håller värmen i poolen. Beroende på var i landet du befinner dig finns den naturliga värmen av sol och luft under olika perioder. Med en värmepump, solpaneler, cirkulationspump och pooltak behåller och reglerar du värmen på bästa sätt ur ett kostnadsperspektiv.

Planering av pool

Vi hjälper dig i planeringen av glasfiberpoolen. I en planering av poolbygget tar vi hänsyn till storlek och utseende på glasfiberpoolen, var på tomten den skall finnas, vilken dränering och avrinning som behöver finnas, hur byte av vatten i glasfiberpoolen skall fungera enklast, vad för schakt -och markarbete som behöver utföras och hur miljön runt poolen skall se ut.

Med våra många års erfarenhet av att bygga glasfiberpooler kan du känna dig trygg med att anlita oss och vi har alltid många, bra idéer som vi vet fungerar. Vi lämna alla garantier som behövs på vårt jobb när vi bygger en glasfiberpool.

När det kommer till miljön runt omkring poolen ger vi dig förslag på allt ifrån mark av behandlad betong, klinkersättning i olika klinkermaterial, snygga trädäck, växtligheter, gräsmatta mm och vi ritar då upp exakt hur det ska se så ni kan få en bild av det färdiga resultatet. Vi har duktiga trädgårdsdesigner som vi arbetar med för att få det bästa resultatet.

Köp av ett pooltak

Vi har ett brett utbud av prisvärda, funktionella pooltak som passar till alla våra glasfiberpooler. Det är en mycket bra investering att köpa ett pooltak både för säkerheten och för kostnaden av uppvärmning samt rengöring av poolen. Taket skyddar mot regn, löv och annan smuts som blåser ner, håller ohyra och skadedjur borta och det finns alltid möjlighet att låsa taket. Har ni barn eller husdjur är det att föredra att ha ett pooltak för att kunna låsa så att poolen är skyddad från intrång eller att en olycka inträffar.
Ett pooltak håller även värmen av poolen bättre vilket håller nere värmekostnaderna.

Bygga ett poolhus

I Sverige har vi inte alltid vädrets makter på vår sida och temperaturen under året ändras mycket. Därför är ett poolhus en bra och användbar lösning för att kunna nyttja poolen under hela året. Vi bygger funktionella poolhus som passar ditt hus och trädgård.